Túl tág vagyok

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, miszerint már 2-3 hete párom szerint szeretkezés közben túl tág vagyok. Ez a kérdés rettentően mélyen érintett engem, soha nem hittem volna, hogy ezzel a kérdéssel szülés előtt valaha is kell foglalkoznom/ foglalkoznunk. Párommal már 3 és fél éve vagyunk együtt és a szeretkezés mindig tökéletes volt. Szeretkezés közben rengetegszer elélvezek, párom méreteivel egyáltalán nincs probléma. Eddig semmi baj nem adódott, ám ez a mostani nagyon mély lelki sebet ütött bennem. Párom nagyon megértő, mondogatja, hogy nem tehetek róla, olvassunk utána együtt, viszont én ezek ellenére egy értéktelen hulladéknak érzem magam. Mióta több mint 2 és fél éve fogamzásgátló tablettát szedek, eléggé hipochonder lettem, így most is a legrosszabbra gondolok. Várom szíves segítségét, válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Kovács Piroska válasza a lelki sebek témában

Kedvesem, Fiatalon, szülés előtt, de általában azt követően sem szokott a hüvelyméretben és izomzatában olyan elváltozás keletkezni, ami a férfi örömszerzését vagy a kielégülését befolyásolná. Inkább arról lehet szó, hogy az eltelt 3 és fél év alatt összehangolódtak, megfelelő mennyiségű váladék képződik, ami segíti, megkönnyíti az aktust. A hüvely pedig alkalmazkodik a partner befogadására! A működése a gátizomzathoz kötött, ezért az un. intimtornával tartható karban, illetve edzhető. Tájékozódjanak és olvassanak utána, iratkozzon be esetleg egy tanfolyamra. Párjának pedig üzenem, hogy körültekintőbb legyen, amikor egy problémát megfogalmaz, mert bizony szavakkal is lehet "verni", mély sebeket égetni... Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus www.pszichoszerviz.hu

Kérdés: 2014. május 12., 13:07; Megválaszolva: 2014. május 20., 19:27
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?