Mik az anál veszélyei?

Párommal először próbáltuk ki az anált. Előtte alaposan megfürödtem, de a dolog nem sült el jól. Székletes lett a párom hímvesszője. Kétségbe vagyok esve, hogy származhat-e belőle neki komoly baja. (elsősorban HIV- vírusra gondolok) . A párom előtt nem volt szexuális kapcsolatom, tehát én nem vagyok HIV-fertőzött. Mennyi az esélye annak, hogy HIV-fertőzött lett? A széklet mennyire hordozza magában a HIV-vírust? Illetve előfordulhat, hogy elkap valami más fertőzést?

Dr. Árki Ildikó válasza fertőződés témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben Ön nem HIV fertőzött, a párja nem kaphatja meg Öntől. Ami nincs, azt nem lehet átadni. Más fertőzést kaphat, miután a széklet tele van baktériumokkal.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. január 13., 02:11 ;Megválaszolva: 2013. január 14., 23:57
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Tesztoszteronszint, laboreredmény
Nemi betegség
Parkapcsolati problema
Herpesz fertőzés
Tisztelt Doktor úr. A párom orális szexben részesített, ami kb 15-25 másodpercig tartott csak, mert rádöbbentünk (sajnos előtte a vágy hevében...
Mikorra várható a menstruációm?
Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok. Most kezdtem el január 3.-án(a menstruàcióm 5.napján) szedni először a Lindynette 75/20 mg fogamzásgátlót....