vízalapú síkosító

Tisztelt Webdoktor/doktornő! A kérdésem az lenne, hogy a vízbázisú, alapú síkosító használható-e együtt óvszerrel.? Ugy tudom bizonyos síkosítók kilyukasztják a gumit. És az érdekelne ez biztonságos-e? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza óvszer témában

Vízbázisú síkosító latex óvszerrel együtt biztosan használható. Az olaj alapúak károsíthatják a latex óvszert. Mielőtt az óvszert megvásárolná, olvassa el részletesen a cimkén a használati utasítást, általában kitérnek a síkosító használatára is.

Kérdés: 2012. augusztus 15., 11:39; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 23:55
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?