Miért nem megyek el?

Szűz vagyok és a barátnőm is az, hétvégén elkezdett kézzel izgatni, és csinálta már egy jó ideje de egyszerűen nem mentem el. azt hittem, hogy ez hamar be fog következni hisz ehhez hasonló szexuális inger még soha nem ért engem. Lehetséges, hogy az volt a baj, hogy megismerkedésünk előtt rendszeres látogatója voltam némely tisztességtelen oldalnak, és most, hogy ő volt és én, ez nem volt elég? vagy esetleg lehet hogy az volt a baj, hogy egy kicsit nyugtalan voltam, attól tartva, hogy benyitnak-e a szülei? Mit kéne tennem ahhoz, hogy a következő alkalommal jó legyen? ha teljesen leállok a maszturbációval az megoldást jelenthet? az a baj, hogy ő kollégista és csak kéthetente találkozok vele. attól tartok, hogy el kezd azon pörögni az agya hogy ő nem tud kielégíteni engem és kevés számomra, pedig számomra ő az egyetlen a világon és nem tudnék magam mellett mást elképzelni...

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza orgazmuszavar témában

Kedves Kérdező!

Valószínűleg a körülmények és a nagyon megfelelni akarás gátolta meg abban, hogy el tudjon lazulni. Ne idegeskedjen és szorongjon feleslegesen, legközelebb próbálja elengedni magát és nem lesz semmi baj. Ha sokáig töpreng azon, hogy mit fog gondolni a barátnője, akkor annyira stresszelni fog a következő alkalom során, hogy garantált a kudarc. A maszturbálással nem kell leállnia, hiszen semmi baja nincs.

Kérdés: 2012. május 23., 22:10; Megválaszolva: 2012. május 24., 00:37
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?