Szexuális problémára csak ezek segítenek

Tisztelt Doktor úr! Mindig is korai magömléssel küszködtem. Hol rövidebb hol hosszabb aktussal. Sok mindent kipróbáltam de az igazi segítség 2 gyógyszer együttes hatása volt. A problémám a következő gyógyszerek együttes (? ) hatására drámaian megjavult. Háromnegyed évig szedtem együtt a Rivotril 0.5 mg (1 reggel fél este) és Fluoxetin (1 reggel) gyógyszereket. Szexuális teljesitményem megsokszorozódott el múlott a korai magömlésem. Ezeket a gyógyszereket ideiglenes depresszánsként szedtem, fél éve már abbahagytam már nincs szükségem rá. De a teljesitményem ugyanugy visszaesett. Kérdésem hogy megvan e az az anyag ezekben a gyogyszerekben ami segithetne tovább is a problémámon, vagy ugyan az a hatoanyag van igy ami pont az idegi rész kiiktatására szolgál amit amiatt szedtem hogy elmében helyre jöjjek a problémák alól hogy ujra jol érezzem magamat. Kérdésem hogy a gyogyszerek hatoanyaga az ami pont a depresszio ellen van és ezekután nem lehetne szedni mert nem erre találták ki, vagy megtudhato az a hatóanyag a gyógyszerből ami továbbra is megoldaná a problémámat és nem a depresszió elleni problémámat segitené mert az elmúlott! Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza depresszió, szorongás, korai magömlés témában

Kedves Kérdező!

A fluoxetin megnyújtja a merevedési időt, a Rivotril hatóanyaga pedig feltehetően lazított a gátlásain, illetve a korai magömlés miatt érzett szorongásán, így lehetséges, hogy fokozódott a szexuális teljesítőképessége. A gyógyszereket ilyen célra nem lehet újra felírni, csak depresszió és szorongás esetén fog újra receptet kapni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. április 26., 23:38; Megválaszolva: 2012. május 02., 01:25
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?