Merevedési zavar

Nekem, illetve a párommal együtt olyan problémánk adódott amit egyedül nem tudunk hogy kezelni! A problémánk a következő lenne: a páromnak előttem volt egy hosszabb kapcsolata, illetve az előtte lévő kapcsolatában se kapta meg azt a szeretetet amire szüksége lett volna, teljes szeretetéjségben szenved. De a problémánk az lenne, hogy merevedése az van, ha kézzel simogatom, akkor van magömlése, azaz kézzel illetve szájjal ki tudom elégiteni, de mikor konkrét közösülésre kerülne a sor akkor egyszerüen elmúlik a merevedése. És ez frusztrálja őt és nem tudunk mihez kezdeni. Próbáltam, próbáltunk masszázzsal, simogatással fenntartani a merevedést, de nem sikerül a közösülésig fenntartani. Pedig se szervi problémája, se korai magömlése nincs, de ezt a pszihés problémát nem tudom, hogy oldhatnánk fel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza merevedési zavar témában

Kedves Kérdező!

Ilyen esetben érdemes lenne szakember segítségét igénybe venni, azaz együttes párterápiás vezetésre jelentkezni (szexuál pszichológus, párkapcsolati kezelések) . Itt közösen (! ) tudják kideríteni, mik is azok a helyzetek, amit gátat szabnak a közös együttlét örömeinek. Gyakran egy külső szakember át tudja lendíteni az embert a nehézségeken, és onnantól rendeződnek a problémák.

Kérdés: 2012. április 18., 13:19; Megválaszolva: 2012. április 20., 10:24
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?