Terhesség

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Ma március 3-án a déli órákban sajnos felelőtlenül nem védekeztünk a párommal. Ő időben kihúzta és nem volt bent előváladéka nem érezem, meg biztosított hogy nincs és ne féljek. Kihúzta és nem is volt és úgy élvezett el, hogy már nem volt bent. Az utolsó menstruációm első napja, február 9-én volt. Teherbe eshetem? 4 hónapja a tejfolyásomra Bromocriptint szed, illetve a szklerózisra Betaferont 2 hónapja. Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a védekezés nélküli aktus témában

Kedves Kérdező! Nem zárható ki terhesség, esemény utáni tabletta felírása miatt keressen fel nőgyógyászt!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 03., 16:03; Megválaszolva: 2012. március 06., 10:11
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?
Nem kívánt terhesség
Túl szűk, túl vastag?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Azzal kapcsolatban kérném a segítségét, hogy mi a teendő abban az esetben, ha a páromnak túl nagy a pénisze? A hossza...
Nem érzek semmit szex közben
Egyszerűen nem érzek semmit szeretkezés közben. Nagyon szeretem imádom a párom, és nem görcsölok rá, mert külön lakunk és nem zavar senki és...