• Szexuális vágy csökkenése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor ! Tanácsot illetve úti irányt szeretnék kérni a problémámmal kapcsolatba . Jelenleg 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel akivel a szex maga a csoda volt mind kettőnk számára de ez az utóbbi fél évben megváltozott !A betegségem kialakulása köbben történ sok felszültség stressz csalódás p.l. a párom megcsalt és elmondta hogy isten jó volt neki, ez elött és utána is sok visszautasítást kaptam tőle ebből kifolyolag sok veszekedés történt, illetve az anyagi helyzetem se olyan mint régen volt. A problémám nagy valószínüséggel lelki eredetű már szakorvos is megállapította vizsgálatok kimutatásával vér vizeletmintával és vizsgálattal hogy nem testi a problémám illetve egy ő általa felírt cialis gyógyszer szedése sem segített a problémán . Sajnos nem elég kemény az erekció eilletve az ejakuláció nagyon hamar bekövetkezik. Szóval ez mellet én ránézek és kívánom a kedvesem fejben de a testem úgy értem már nem kívánja annyira a szexet.Ez melett előfordul hogy maszturbálni is szoktam , de azt is ritkán. Abban szeretném kérni a segítségét hogy mik azok a hétköznapi dolgok amik segítenének a gyógyulásban . P.l. gondolk itt ilyenekre hogy jó-e ha pihetetjük a szexet vagy pont eröltetni kéne illetve a maszturbációra jót tesz vagy nem ? A pénzügyi helyzet aggódás mennyire játszik közre vagy hogy most talán még jobban szeretem mint az elött , és a problémám sokat jár az agyamban és nem azért mert stresszelek hanem hogy megoldást keressek ! Kérem segítsen egy két ötlettel a gyógyulás felé terelni engem. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszát !

        Dr. Veress Dóra válasza a merevedési zavar témában

        Kedves Kérdező! A merevedési zavara csak következmény, nem probléma. A valódi probléma, amire megoldást kell találnia a barátnőjével való viszonya. Bármennyire is keményen hangzik a barátnője aláásta az Ön férfiúi mivoltát és önbizalmát azzal, hogy megcsalta és ezzel még kérkedett is. Az általános vélekedés szerint a férfiasság és a pénz szoros kapcsolatban áll egyméssal, gondoljon csak arra, hogy a férfiank kell eltartania a családját. Vagyis egy férfi nem lehet szegény, különben nem férfi többé. Ez a dilemma a férfiasság elvesztésében szokott megnyilvánulni, és elképzelhető, hogy az Ön esetében is ez az egyik mozgatórugója a merevedési zavarnak. Ezeken a problémákon egy pszichológus tud a legtöbbet segíteni. Amíg eljut egy szakemberhez, addig is gondolkozzon el azon, hogy szüksége van-e erre a barátnőre és nem boldogabb lenne-e valaki más mellett, aki becsüli Önt és segíti a bajában?

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 18., 09:12; Megválaszolva: 2011. december 20., 23:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: