• Homoszexualitás pszichás zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gyermekemnek nehany hete psziches zavarai vannak. 3 hettel korabban jött a vilagra es hereje nem volt herzacskoban ho la hasuregben van hol a herzacskoban jelenlegi orvosi felfogas szerint ezt csak a pubertes sokrban operaljak.

        Dr. Veress Dóra válasza a szexualitás témában

        Kedves Ildikó! Ebben a korban alakul ki a nemi identitás, ilyenkor tanulják meg a gyerekek, hogy milyen fiúnak és lánynak lenni, és ezekhez milyen szerepek csatolhatók az életben. Az ön kisfia lányokba szerelmes, családot akar, javarészt fiúkkal játszik... Nem hiszem, hogy különösebb baj lenne vele. A gondot a most ébredező szexualitás okozza. Ennek köszönhető, hogy fokozottan érdeklődik más gyerekek teste és a saját nemi szerve iránt. A péniszének az érintése kellemes érzéssel jár, ezért fantáziál erről. Számára még nincs jelentősége annak, hogy fiú vagy lány okozza ezt az örömöt. Nem kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítani, inkább próbáljanak ezekről a témákról a neki megfelelő szinten beszélgetni. Biztos rengeteg kérdés, érzés fogalmazódik meg benne, amire szeretne választ kapni, a legjobb, ha ezeket Önöktől kapja meg. Ezekben a beszélgetésekben ki lehet arra térni, hogy mit szabad, illik és lehet, illetve mi a jelentősége a merevedésnek, mire használható a nemi szerve, miért érzi kellemesnek a tapintását. Hormonvizsgálatra nem kell elvinni, hacsak nincs más probléma is a kisfiával, pl. túlsúly, fokozott vagy csökkent szörnővekedés, stb.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 16., 13:16; Megválaszolva: 2011. december 20., 22:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés