• Elmegy a vágy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 28 éves fiú vagyok. Olyan problémával fordulok Önhöz, ami a szexuális életemet teljesen tönkre teszi. Egyszerűen annyi a bajom, hogy a partneremmel hozzákezdvén a szexhez, kb. 10 perc múltán elmegy a szexuális vágyam, úgy ahogy van, az egész vágy kimegy belőlem és abszolút nem tudok merevedést produkálni. Annyira elmegy, hogy legszívesebben befordulnék és aludnék, teljesen érdektelen leszek a szex iránt, holott pedig legbelül szeretném. A partnerem megértő, türelmes, kedves szeretem is, vele nincs gond. Nekem sincs semmiféle testi, anatómiai problémám, mert akár naponta 3-szor is maszturbálok és a méretem is megfelelő, nem elégedetlenkedem. De ha kihagyom a maszturbációs napjaimat, akkor sem tudok a partneremmel szexelni, elmegy a vágy. Bizonyos szintű megfelelés van bennem, de nem annyi, hogy begörcsöljek. Egy kényszermegoldást találtam, az pedig az, hogy lehet kapni viagrához hasonló, de olcsóbb potencianövelő szereket a piacon, azt beveszem, és valahogy azzal tudok magamból kicsikarni nagy nehezen merevedést az aktus során. De igazából nem élvezem a szexet (a maszturbáláshoz viszont, nem kell semmilyen szer). Ha viszont nincs szex a kapcsolatom rovására is mehet. A potencianövelő nagy hátárnya pedig az, hogy ezt szedvén folyamatosan, félek, hogy valami egészségkárosodással párosul idővel, arról nem is beszélve, hogy elég erős mellékhatásai jelentkeznek már a szex alatt is (erős fejfájás, orrdugulás, szemfájás). Nem tudom mi a bajom, de kb. már 6 éve így megy. Külsőleg helyes vagyok, tetszem a lányoknak az életem is rendezett. Ha tud, akkor kérem, adjon valamilyen tanácsot. Köszönettel. Tamás

        Kovács Piroska válasza a potenciazavar témában

        Kedves Tamás, Azt tanácsolom, hogy kifejezetten szexuálterapeutához forduljon problémájával, aki pszichoterápia mellett megfelelő gyakorlatokkal is tudja Önt segíteni.


        Kovács Piroska
        Pszichológus

         Kovács Piroska
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 06., 11:09; Megválaszolva: 2011. november 06., 17:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: