nagyon fontoss

Kedves Doktornő! A párommal együtt töltöttünk egy hosszúhétvégét, pont a peteérésem idején. Közösülés nem történt, de egymást izgattuk és neki az keze nagyon sokszor a hüvelyembe került..Félek, hogy előtte a nemiszervéről előváladékhoz nyúlt, és úgy ért oda. Mennyi az esély hogyha előváladék került belém akkor terhes lehetek? Nagyon kétségbe vagyok esve:(

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a védekezés nélküli aktus témában

Kedves Kérdező! Nagyon kicsi az esélye, hogy spermium jusson a hüvelybe. Pontos százalékot mondani nem lehet. Ha késne a menses, tesztet kell csinálni, de valószínűleg minden rendben lesz.

Kérdés: 2011. november 03., 10:17; Megválaszolva: 2011. november 03., 13:13
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?