Revalid

Kedves Doktor Nő! most elkezdtem szedni a revalid kapszulát a hajhhullásomra (napi 3) de most utánaolvastam és azt irták hogy sokan hiztak tőle.ez eléggé aggaszt mert nagyon nem szeretnék hizni.Ön szerint ez tényleg igaz? és a másik kérdés a revalid sikeres a hajhullás megállitásásban? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza revalid témában

Kedves kérdező!

Igen sokféle hajhullás típus létezik és ezek mindegyikének sok különböző háttere lehet. Minden hajhullás kezelésénél a lényeg az okának a megszüntetése. Az ok kezelése mellett és a spontán gyógyuló hajhullások esetén szoktunk nyomelemeket is tartalmazó multivitaminokat javasolni, hogy a visszanövő hajszálakat erősítsuk, a hajhagymákat támogassuk. Ilyen készítmény a Revalid is és mint minden multivitamin javítja az étvágyat, de önmagában hízást nem okoz.

Tisztelettel: Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus

Kérdés: 2008. június 20., 09:35; Megválaszolva: 2008. június 20., 09:35
Kérdések és válaszok: Szépségápolás
Haj melírozása várandósság alatt
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Szeretném kikérni véleményét az alábbiakban: 25 hetes kismama vagyok, szőke melírozott hajam van. Eddig a...
Eltüntethetők az apró erek?
Jó estét! Az orrcimpámnál két oldalt apró kis erek vannak és nem tudom mitől alakultak ki. Esetleg mert sokat fújok orrot és megerőltettem? Mert...
Hajhullás és raszta hajviselet
Tisztelt Szakértő! A kérdésem összefoglalóan a következő lenne: nagy esélyem van arra, hogy a raszta miatt megritkul a hajam? Gyakran fordulnak...
Házi izzadsággátló
Szeretnék házi készitésű izzadsággátlót hasznánli, de szeretném tudni, hogy minden rendben van-e az összetevőivel. Diófalevél főzetben feloldunk...
TC 3000 kezelés
Kedves Doktor Úr/Nő! Hallottam egy bizonyos Weinwave (TC 3000) kezelésről, amivel seprűvénákat lehet eltüntetni. Ez állítólag egy újfajta...