Szőrösödés

Kedves Doktornő! Elnézést kérek a buta kérdések miatt de nagyon idegesítő ez a szőr növekedés. Azt szeretném kérdezni hogy a mellemen szemöldök csipesszel és gyantával is szőrtelenithetek? A hasamon meg van több anyajegy akkor ugye nem kéne gyantát használni? Köszönöm. Zsu

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a szőrtelenítés témában

Kedves Zsu!

A mellén is használhat szemöldök csipeszt és gyantát is. Sok anyajegyet tartalmazó bőrterület gyantázása kerülendő, mert az anyajegyek sérülése növelheti a daganatos átalakulás lehetőségét.

 

 

Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. május 09., 21:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:36
Kérdések és válaszok: Szépségápolás
Haj melírozása várandósság alatt
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Szeretném kikérni véleményét az alábbiakban: 25 hetes kismama vagyok, szőke melírozott hajam van. Eddig a...
Eltüntethetők az apró erek?
Jó estét! Az orrcimpámnál két oldalt apró kis erek vannak és nem tudom mitől alakultak ki. Esetleg mert sokat fújok orrot és megerőltettem? Mert a...
Hajhullás és raszta hajviselet
Tisztelt Szakértő! A kérdésem összefoglalóan a következő lenne: nagy esélyem van arra, hogy a raszta miatt megritkul a hajam? Gyakran fordulnak...
Házi izzadsággátló
Szeretnék házi készitésű izzadsággátlót hasznánli, de szeretném tudni, hogy minden rendben van-e az összetevőivel. Diófalevél főzetben feloldunk...
TC 3000 kezelés
Kedves Doktor Úr/Nő! Hallottam egy bizonyos Weinwave (TC 3000) kezelésről, amivel seprűvénákat lehet eltüntetni. Ez állítólag egy újfajta...