Ér probléma

Kedves Doktornő! Elnézést az ujbóli zavarásért.Irtam már több üzenetet is a szemeim alatt megjelenő erekről és hogy nem mulnak.De most zuhanyzás közben észrevettem hogy a testemen mindenhol sokkal láthatóbbak az erek mint eddig.Például felsőtestemen is nagyon sok kivehető holott eddig egy sem látszott.Nagyon megijedtem. Mi lehet ennek az oka? Fogamzásgátlót szedek diane35öt illetve, xyzalt az allergiámra illetve vitaminokat szoktam rendszeresen kalcium magnezimum cink étrendkiegészitőt, c vitamint illetve probiotikumot szedek 2 hete.Valamelyiknek lehet ehhez köze? Mit lehet ilyenkor tenni? Nagyon kétségbe vagyok esve: (Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza hajszálér témában

Tisztelt Kérdező!

A hormonális fogamzásgátlónak lehet köze a hajszálerek kialakulásához, a többi gyógyszernek nincs ilyen hatása.

Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2008. november 03., 21:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 10:21
Kérdések és válaszok: Szépségápolás
Melyiket?
Kedves Doktor Úr! A tanácsát szeretném kérni. A lábamon hajszálerek, seprűvénák találhatók. Szeretném esztétikailag egy kicsit szebbé tenni...
Miért nem nől a hajam?
Tavaly kipróbáltam a színes hajakat tehát szőkítettem is sokat. De nem a szokásos szőkítőpor+hidrogén peroxid hanem ezekhez tettem vízet és...
Haj melírozása várandósság alatt
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Szeretném kikérni véleményét az alábbiakban: 25 hetes kismama vagyok, szőke melírozott hajam van. Eddig a...
Eltüntethetők az apró erek?
Jó estét! Az orrcimpámnál két oldalt apró kis erek vannak és nem tudom mitől alakultak ki. Esetleg mert sokat fújok orrot és megerőltettem? Mert...
Hajhullás és raszta hajviselet
Tisztelt Szakértő! A kérdésem összefoglalóan a következő lenne: nagy esélyem van arra, hogy a raszta miatt megritkul a hajam? Gyakran fordulnak...