Mell műtét

jonapot. 2 kerdesem lenne. 19eves vagyok es mellmutetet szeretnek egyreszt azert mert nagyobbat szeretnek masreszt mert az egyik mellem latvanyosan nagyobb mint a masik, ez termeszetes? lehet szoptatni egy ilyen mutet utan?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mellplasztika témában

Kedves Kérdező!

A nők többségének a mellei aszimmetrikusak, így nem kell aggódnia. Mellplasztika után is lehet szoptatni. Csak a jelentős térfogatú implantátumok behelyezése után nem tudnak szoptatni a nők. Ilyen implantátumok behelyezése ritka és általában a második, hamadik műtét során kerül rá sor.

Üdvözlettel:

Dr. Boros Miklós sebész

Kérdés: 2008. augusztus 17., 20:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 08:35
Kérdések és válaszok: Szépségápolás
Miért nem nől a hajam?
Tavaly kipróbáltam a színes hajakat tehát szőkítettem is sokat. De nem a szokásos szőkítőpor+hidrogén peroxid hanem ezekhez tettem vízet és...
Haj melírozása várandósság alatt
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Szeretném kikérni véleményét az alábbiakban: 25 hetes kismama vagyok, szőke melírozott hajam van. Eddig a...
Eltüntethetők az apró erek?
Jó estét! Az orrcimpámnál két oldalt apró kis erek vannak és nem tudom mitől alakultak ki. Esetleg mert sokat fújok orrot és megerőltettem? Mert...
Hajhullás és raszta hajviselet
Tisztelt Szakértő! A kérdésem összefoglalóan a következő lenne: nagy esélyem van arra, hogy a raszta miatt megritkul a hajam? Gyakran fordulnak...
Házi izzadsággátló
Szeretnék házi készitésű izzadsággátlót hasznánli, de szeretném tudni, hogy minden rendben van-e az összetevőivel. Diófalevél főzetben feloldunk...