Szivmütét utáni hajhullás

Tisztelt Doktornő! Március 1-én mechanikus billentyüt ültettek be és sikeresen meggyógyultam. amiért álldom az Orvos kezét. Viszont egy hónapra rá jöttem rá, hogy hullik a hajam, de nem gyökerestől. hanem annélkül. Nagy baj ez, egyáltalán lesz még normális frizurám. Most vitamint szedek. talán egy kicsit csökkent, de mi várhatóó. vagy hogyan gyógyitható. Egyébként voltam börgyógyász orvosnál is, de Ő azt mondta, hogy az ösztrogén nem termelő- dik. Talán megkopaszodom? Kérem megnyugtató válaszát. Tisztelettel: KP.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

Tisztelt Kérdező! Látni kellene, hogy milyen az állapota. Lehet egy férfias típusú hajhullás, amit a bőrgyógyász is említett. De a műtét után kialakulhatott vérszegénység is. Ezt vaspótlással rendezni lehet. Javaslatom először egy vérvétel vasvizsgálatra. Tisztelettel: Stehlich Gábor

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. július 10., 17:09; Megválaszolva: 2012. július 11., 13:32
Kérdések és válaszok: Szépségápolás
Haj melírozása várandósság alatt
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Szeretném kikérni véleményét az alábbiakban: 25 hetes kismama vagyok, szőke melírozott hajam van. Eddig a...
Eltüntethetők az apró erek?
Jó estét! Az orrcimpámnál két oldalt apró kis erek vannak és nem tudom mitől alakultak ki. Esetleg mert sokat fújok orrot és megerőltettem? Mert a...
Hajhullás és raszta hajviselet
Tisztelt Szakértő! A kérdésem összefoglalóan a következő lenne: nagy esélyem van arra, hogy a raszta miatt megritkul a hajam? Gyakran fordulnak...
Házi izzadsággátló
Szeretnék házi készitésű izzadsággátlót hasznánli, de szeretném tudni, hogy minden rendben van-e az összetevőivel. Diófalevél főzetben feloldunk...
TC 3000 kezelés
Kedves Doktor Úr/Nő! Hallottam egy bizonyos Weinwave (TC 3000) kezelésről, amivel seprűvénákat lehet eltüntetni. Ez állítólag egy újfajta...