Hajhullás, góckutatás és mandula műtét

Évek óta hajhullással küzdök.Átestem a góckutatáson is. Mandulaműtéten is túlestem 4 hónapja, mert tályogos volt a mandulám és elég nehezen gyógyult a helye is.Örökölten vannak atheromák a fejbőrömön elszórtan. A hajam zsíros tövű száraz végű, természetes göndör, de festem. Az utóbbi 3 évben 33 kg-os fogyásom volt válás miatt.Terhesség utáni depresszióm miatt Wellbutrint és Citapramot szedtem (ennek 3 éve ), jelenleg csak Xanaxot 0, 25 mg-ot 2 x 1 -et. A hajas fejbőröm láthatóan hiányos, teljes területről hullik nem csak egy bizonyos helyről.Jelenleg a xanax mellett Magne B6-ot és Forcapil kapszulát szedek már 3. hónapja. A hajhullásom nem igazán állt még meg. Mit tehetnék még annak érdekében hogy visszanyerjem a hajam? Lehet egyáltalán tenni ez ellen még valamit?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

Tisztelt Kérdező! Ha nem foltos a hajhullása, akkor nem góc van a háttérben. Ha diffúzan a fejtetőről észleli a hullást, akkor a férfi nemi hormonoknak van túlsúly és ez okozza. Ez genetikus állapot. Ahhoz, hogy a megfelelő terápiát kapja, bőrgyógyászati vizsgálat szüksége. Tisztelettel. Stehlich Gábor

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. május 16., 23:21; Megválaszolva: 2012. május 17., 12:59
Kérdések és válaszok: Szépségápolás
Haj melírozása várandósság alatt
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Szeretném kikérni véleményét az alábbiakban: 25 hetes kismama vagyok, szőke melírozott hajam van. Eddig a...
Eltüntethetők az apró erek?
Jó estét! Az orrcimpámnál két oldalt apró kis erek vannak és nem tudom mitől alakultak ki. Esetleg mert sokat fújok orrot és megerőltettem? Mert a...
Hajhullás és raszta hajviselet
Tisztelt Szakértő! A kérdésem összefoglalóan a következő lenne: nagy esélyem van arra, hogy a raszta miatt megritkul a hajam? Gyakran fordulnak...
Házi izzadsággátló
Szeretnék házi készitésű izzadsággátlót hasznánli, de szeretném tudni, hogy minden rendben van-e az összetevőivel. Diófalevél főzetben feloldunk...
TC 3000 kezelés
Kedves Doktor Úr/Nő! Hallottam egy bizonyos Weinwave (TC 3000) kezelésről, amivel seprűvénákat lehet eltüntetni. Ez állítólag egy újfajta...