Drog hatások

A volt férjemnek mostanába keserű a száj íze, fel van pörögve, ingerűlt.nem tudom mi lehet ez? régen ő heroinozott, de ez nem tudom mi? Enni, eszik.Igaz nem olyan sokat, de úgy tudom, a herointól nem esznek az emberek.

Dr. Csuth Ágnes válasza kábítószer témában

Kedves Kérdező!

Drogok, élvezeti szerek, de betegségek is okozhatnak ilyet. Nem derül ki leveléből, hogy férje mikor heroinozott, most él-e a szerrel, ez fontos lenne a válaszhoz, javasolnám neki, hogy forduljon orvoshoz, és őszintén beszéljen a kábítószer-használatról. Csak így állítható fel a pontos diagnózis.

Kérdés: 2011. július 07., 10:03; Megválaszolva: 2011. július 08., 09:41
Kérdések és válaszok: Szenvedélybetegségek
Nárcisztikus személyiség zavar
Nárcisztikus személyiség zavar több pszichiáter megállapítása szerint.3 éve alkoholizmus is társul. Elviselhetetlen a viselkedése. Legalább 6 éve...
Hirtelen sóvárgás
Alkoholizmus
Alkohol függőség, alkoholizmus? 16...
Marihuana stb