Bal oldali tompa érzés, szembevérzés

Párom szeme bevérzett, és ezzel párhuzamosan tompán érezte a bőrát, mintha kevésbé lenne érzékeny. Szembevérzés többször is előfordult már. Félek, hogy ezzel vigyázni kellene, de nem hajlandó orvoshoz menni. Jogos a félelmem? Köszönettel, Csordás Péter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a szem témában

Kedves Kérdező! Legtöbbször egyszerű kötőhártya vérzésről van szó, ha egyéb tünet nem észlelhető. Ilyen esetben erőlködés, vérnyomás kiugrás, cipekedés, intenzív szemdörzsölés okozhatja, ez esetben szedjen Rutascorbin tablettát. Mivel rendszeres problémáról van szó, véralvadási probléma lehetősége is felmerül, keresse fel párja a háziorvosát, de a Rutascorbin szedése addig is javasolt.

Kérdés: 2011. október 22., 19:09; Megválaszolva: 2011. október 24., 12:42
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Könnytő lévő pötty
Lüktető villogas a szemben
Elocom kenőcs és zöldhályog
Mennyire lehet komoly baj?
Van okom ettől tartani?