• Kancsalság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. 20 éves vagyok.körülbelül 4 éve a jobb szemem nap végére elfárad, és kifele vagyok vele kancsal,.olyankor kevesebb az inger a pislogásra, és hosszasan csak bámulok magam elé, ami csak ront a kancsalságot. Előfordulhat hogy romlani fog? A probléma orvosolható lehetne csak egy szemüveggel? Előre is köszönöm További szép napot

        Dr. Papp Júlia válasza a kancsalság témában

        Tisztelt kérdező! Első lépésben valóban szemészeti kontroll lenne javasolt a szemüveg dioptriájának ellenőrzésére, illetve az összetérítő izmok erősségének megállapítására. Ha ezen izmok gyengébbek a kelleténél, akkor tornával, összenézetési (convergentia) gyakorlatokkal lehet erősíteni.


        Kérdés: 2011. október 02., 09:03; Megválaszolva: 2011. október 05., 14:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos