• Szürkehályog

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt válaszadó! A páromnál szürkehályogot diagnosztizáltak, nem sokára megműtik,sokat szédűl nagyon sokat fáj a feje, tarkója, háta.Ezt okozhatja a szürkehályog vagy ez más betegségnek a tünete lehet?Nem magas a vérnyomása.

        Dr. Papp Júlia válasza a szürkehályog témában

        Tisztelt kérdező! Önmagában a szemlencse elszürkülése a szürke hályog nem okoz hát, fej vagy tarkófájást. Nagyon ritkán emelheti a szemnyomást a duzzadó, gyorsan elszürkülő lencse - de annak egyéb szemészeti tünetei vannak.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 24., 22:09; Megválaszolva: 2011. március 27., 11:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés