Bandzsítás

Kedves Doktornő! Körülbelül fél éve vettem észre meg mások is mondták, hogy legfőképp fáradtság esetén, de elég gyakran kissé összevissza áll a szemem. Nem vészes, de azért észrevehető. Sokszor érzékeny is. Ennek oka lehet? Ugy egy fél éve visszatérő felső légúti betegséggel is küszködök, nemtudom lehet e összefüggés? Vagy normálisnak mondható? válaszát köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza kancsalság témában

Kedves Hölgyem!

Javasolt lenne a szemmozgásokat objektíven megvizsgálatatni szemészeten, így dönthető el, hogy van-e szemtengely-ferdülés, illetve korrekció szükséges-e. A felső légúti betegséggel valószínűleg nem függ össze.

Kérdés: 2011. január 19., 14:04; Megválaszolva: 2011. január 20., 09:52
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Látási problémák
Glaukóma és más gyógyszerek
Hegesztési szemgyulladas
hátsó kérgi homályok
Fehér pötty a vízvonalon