Kettőslátás

kb. egy éve függőleges kettőslátásom van. A szakorvosi vizsgálatokon résztvettem. A neurologus szerint fél év alatt gyógyszerek szedése mellett rendbejön. Már négy hónapja szedem gyógyszereket, javulást nem érzékelek.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza kettőslátás témában

Tisztelt kérdező! Érdemes lenne pontosan meghatározni a kettőslátás mértékét és annak változását is. (Látni kellene már a tendenciát a kettőskép elcsúszásának mértékében.) Ha a tapasztalt érték stabil el lehetne gondolkodni prizmás szemüveg felíratásáról (még ha átmenetileg is) , a panaszok megszüntetésére.

Kérdés: 2011. január 08., 10:42; Megválaszolva: 2011. január 12., 11:42
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Látási problémák
Glaukóma és más gyógyszerek
Hegesztési szemgyulladas
hátsó kérgi homályok
Fehér pötty a vízvonalon