• Fáj a szemem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Egy jó ideje fáj a bal szemem, és legjobban akkor érzem ezt, ha becsukom és szeretnék aludni. Mintha hátulról lenne benn egy hajszál vagy egy kisebb porszem. Voltam orvosnál vele, akkor cilindert állapítottak meg, írtak fel szemüveget, de azt mondták nem kötelező. Viszont nem értem ezt a jelentkezett apró szúró érzést ami már régóta jelen van de most már kezd zavarni, mert nehezen alszom miatta.... Tisztelettel LMZ

        Dr. Papp Júlia válasza a szemészet témában

        Tisztelet kérdező! A leírt panaszok alapján a felső szemhéj belső felületén lévő gyulladás, idegentest vált gyanússá számomra. Emellett az is hasonló panaszokat okozhat, ha egyszerűen száraz a szem, nem megfelelő a könny mennyisége vagy minősége. Ebben az utóbbi esetben a műkönny használata segíthet. Természetesen műszeres vizsgálat nélkül ezek csak feltételezések.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 30., 17:17; Megválaszolva: 2010. december 03., 21:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés