• Szemészet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szememet mütötek sürke halyogra de ugy veszem eszre,hogy men letjobb men tudon miert .+26dr lencsehejeztekbe mütet utan s piros csik felet levö szamot kitudtan olvasni.Demikor viszamentem kontrora mar csak mehezem .Igaz szemfenek sorvadason és zöld halyogon is van kerdesen hogy mit lehetteni hogy jobban lassak. Fogadjan el igy azt a keveset amit latok meg. köszönettel

        Dr. Papp Júlia válasza a szürkehályog témában

        Tisztelt kérdező! Amint írta is a szemének több betegsége is van, így a helyzet nagyon különleges, összetett. A szürkehályog műtét során sajnos csak az elszürkült szemlencse miatti látáscsökkenést lehet "megoldani". A szemfenék állapota miatt, még a tökéletes műtét, kristálytiszta műlencse beültetést követően is rossz maradhat a látás. A legfontosabb a megmaradt látás megőrzése, a zöldhályog pontos kezelése, szükség esetén vitaminok, nyomelemek fogyasztása. Az előírt kontrollokon - szemnyomás ellenőrzés pl. - való megjelenés.


        Dr. Papp Júlia
        szemész

        Dr. Papp Júlia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 08., 14:37; Megválaszolva: 2010. november 12., 20:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés