Szem

Tisztelt Doktornő/ ür! Szeretném meg kérdezni, hogy van-e valami jelentösége annak, hogy a férjem aki 71 éves sokat panaszkodik, hogy az orra melett lévöszem sarka nagyon viszked! Van-e, ehez köze valami betegséghez! {Cukor...? }, vagyvalami gyuladás! Valojába egészségesnek mondhato! Sok fiatal irigyli is érte! de már anyiszor meg jegyezte, hogy majd kikaparja a szemét mert, anyira viszked! van -e félni valom és okom az akodalomra! A Baba látásrol nagyon szépen köszönöm azérdekes válaszát. Már 1honapos a kisbaba és kiséri az anyukája ujját! Tisztelt Üdvözlettel! N. Gézáné.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a szem témában

Kedves Asszonyom! A viszketés hátterében allergia, a szem szárazsága, fertőzés okozta gyulladás is állhat. Egy szemészeti vizsgálat javasolt lenne, mert már azzal a diagnózis felé lehet jutni, ha az orvos alaposan kikérdezi a kórtörténetet. A baba látásával kapcsolatban nagyon szívesen válaszoltam a kérdésére, ha bármivel kapcsolatban szeretne kérdést feltenni, szívesen válaszolunk, de cikkeink között is sok érdekes információt talál, böngésszen gyakran!

Kérdés: 2010. szeptember 13., 20:28; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 11:20
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Könnytő lévő pötty
Lüktető villogas a szemben
Elocom kenőcs és zöldhályog
Mennyire lehet komoly baj?
Van okom ettől tartani?