Látás probléma?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy ideje észrevettem, hogy a bal szememmel homályosan látok. Ez nem állandó, csak időnként homályosodik be a látásom. 2 napja már szédülés és hányinger is jelentkezett és azóta is tart... Nem volt feji sérülésem, a vérnyomásom a tegnapi mérés szerint 120/90 volt. A 90 kicsit magas...ez lehet az ok? Fejfájásom egyébként nincsen. Mit tegyek? Utazás előtt állok, így a kivizsgálásra várnom kell egy hetet...esetleg valami gyógymód, gyógyszer, ami jó lehet? Várom válaszukat... Üdvözlettel: shena

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza a látászavar témában

Tisztelt kérdező! Mielőtt bármihez kezdenénk, nagyon fontos lenne egy alapos szemészeti vizsgálat! Különös tekintettel a szemüveg szükségességére - akár még pupilla tágításban történő lemérés is szóba jön. Az időnként történő elhomályosodás akár a szemizmok elfáradásából is adódhat vagy egyéb betegség tünete is lehet.

Kérdés: 2010. szeptember 07., 12:25; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 09:02
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Begyulladt szem
Könnytő lévő pötty
Lüktető villogas a szemben
Elocom kenőcs és zöldhályog
Mennyire lehet komoly baj?