Talpmasszás és hatása

Tisztelt Doktornő/Úr! Sűrű fejfájás és szédülés miatt 3-4 hete elkezdtem járni gyógymasszőrhöz talpmasszásra. Kb. 1 hete viszont új problémám jelentkezett. Úgy érzem, mintha a szememmel "történt volna valami". Nehéz megfogalmazni mit érzek, mert hasonlót nem tapasztaltam még. Mintha vibrálna minden, nehéz egy dologra összpontosítani. A szemgolyóim mintha össze-vissza lennének. Olvasáskor 3 sor után összefutnak a betűk stb. Szemésznél voltam, ő nem talált problémát. A kérdésem az lenne, lehet-e ilyen hatása a masszásnak? Előfordulhat-e? Vagy valami súlyosabbra kell gondolni? Válaszát előre is tisztelettel köszönöm: S. Judit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza a szem témában

Tisztelt kérdező! Megnyugtató, hogy szemészetileg rendben találtak (nincs szemüvegre szükség, nincs kancsalítás - még rejtett sem, nincs szemmozgászavar, kettőskép, nincs szemfenéki eltérés) mindent. További lépésként neurológiai, belgyógyászati illetve esetleg fül-orr-gégészeti szakrendelést lenne érdemes felkeresni. A gyógymasszírozás nagyon jó gyógymód a maga helyén, az Ön esetében azért pontosan érdemes lenne felkutatni a kiváltó okot, mert nagyon fiatal még, hogy ilyen tünetek jelentkezzenek.

Kérdés: 2010. szeptember 02., 11:32; Megválaszolva: 2010. szeptember 02., 16:43
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Begyulladt szem
Könnytő lévő pötty
Lüktető villogas a szemben
Elocom kenőcs és zöldhályog
Mennyire lehet komoly baj?