Szúr a szemem

tegnap du-tól homályosan látok, mitha tele lenne a szoba füsttel. A szemem szúr, mintha bele ment volna valami mind a kettőbe, homályos minden. az olvasószemüvegem2, 5-ös, cukorbeteg vagyok.Fél éve voltam szemfenék vizsgálaton, minden rendben volt.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza a látászavar témában

Tisztelt kérdező! Fontos lenne minél hamarabb szemészeti kontroll vizsgálaton megjelenni. Érdemes tájékoztatni az orvost a vércukor értékekről és a HgbA1c-ről is. A felborult szénhidrátháztartás miatt a szemlencse duzzanata, homálya miatt nyugodtan lehet homályosabb látás. Gomolygó füstként jelentkezhet néha az üvegtesti vérzés is - bár az ritkán jelentkezik ennyire egyszerre és azonos intenzitással. A szemszúródás ugyanakkor a szem felszíni eltérésére, pl. száraz szemre, enyhe gyulladásra is utalhat.

Kérdés: 2010. augusztus 22., 16:41; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 14:13
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Könnytő lévő pötty
Lüktető villogas a szemben
Elocom kenőcs és zöldhályog
Mennyire lehet komoly baj?
Van okom ettől tartani?