Szem

Kedves doktornő! Ugye múltkor már írtam hogy eres a bal szemem és hát már detralexről is érdeklőttem szóval csak az szeretném tudni hogy a detralex gyorsítja a vérkeringést és ez ott is hatásos lenne?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a piros szem témában

Kedves Olvasónk! A Detralex a vénás keringés javítására javasolt, a szem apró kapillárisai esetében inkább azt kellene kideríteni, hogy mi okozza: allergia, gyulladás, megerőltetés, stb. Ne kezdje el emiatt szedni, inkább keressen fel szemészt.

Kérdés: 2010. augusztus 06., 19:29; Megválaszolva: 2010. augusztus 09., 15:01
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Begyulladt szem
Könnytő lévő pötty
Lüktető villogas a szemben
Elocom kenőcs és zöldhályog
Mennyire lehet komoly baj?