Kötöhártya gyulladás

kedves doktornő! március végén volt kötőhártya gyulladásom ami miatt a bal szemem teljesen bevolt dagadva elmente a szemészhez aki tobrex kenőcsöt adott ami lehúzta a gyulladást de azóta kissé eres a szemhéjam és a házi orvosom azt mondta hogy használjak visine szemcseppet amitől tényleg sokkal jobb de még mindig eres! nem tudom ezt el lehetne múlatni valamivel?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza a kötőhártya gyulladás témában

Tisztelt kérdező! A visine szemcsepp családnak különböző tagja vannak. Nagyon fontos, hogy melyik típusú szemcseppet használja. Az érösszehúzó komponenst tartalmazó szemcsepp átmenetileg javítja a kötőhártya megjelenését, de tartós használat mellett az erek "hozzászoknak" és a csepp nélkül tágultak maradhatnak. Jó lenne cseppentés nélkül megvárni, míg magától regenerálódik a kötőhártya erezete.

Kérdés: 2010. július 29., 11:59; Megválaszolva: 2010. július 31., 08:29
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Könnytő lévő pötty
Lüktető villogas a szemben
Elocom kenőcs és zöldhályog
Mennyire lehet komoly baj?
Van okom ettől tartani?