• Prizmás szemüveg - 3

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon sajnálom, hogy megint zavarom Önöket, de egy jobban kétségbe esem.

        Itt sikerült most találjak egy magyar sebész rezidenst aki lefordította nekem a teljes leletet. A végére azt írták: kettős látás? (panaszmentes?)

        Kérdésem lehetséges az, hogy tévednek? Nem hiszem, hogy nekem kettős látásom lenne, főleg nem azt, hogy egy kettős látás lehet panaszmentes is? Elképzelhető, hogy 22 évig teljesen panaszmentes egy ilyen súlyos betegség? Mit lehet ez ellen tenni?

         

        Andi

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szemüveg témában

        Kedves Andi! Előző, azonos tartalmú levelét megválaszolta szakértőnk. Ha nem kapta meg,írjon vissza, és elküldjük újra.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-17 10:47:20; Megválaszolva: 2010. május 17., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés