• jégárpa?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt dr.! Kérdésem az lenne hogy van a bal szemhéjam  jobb sarkába egy kis dudor amit ha széthúzom a szemhéjam kékes színű.Lehet ez jégárpa, vagy mi lehet? Mit lehet vele kezdeni megműthető mert zavaró érzés.Szemészhez vagy bőrgyógyászhoz forduljak? A férjemnek pedig a szemhéja közepén van egy piros kis dudor az is árpa? Köszönöm válaszát Gyöngyi.

        WEBBeteg szakértő válasza a szemészeti probléma témában

        Tisztelt kérdező! A szem és környékének, valamint a szemhéj elváltozásaival legjobb közvetlenül a szemészeti szakrendelést felkeresni - mert ott egy helyen el lehet végezni a kezelést és szükség esetén a műtétet is. Műszeres vizsgálat, tapintás nélkül csak a leírásra támaszkodva nagyon nehéz pontos választ adni a kérdésre. A lilás elszíneződésű göb jégárpán túl lehet érgomolyagot tartalmazó kis terime is vagy kis bevérzés.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-02 15:15:36; Megválaszolva: 2010. március 02., 15:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: