• Szemárpa?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Üdvözlöm! Egyik reggel kis piros, pattanás szerű duzzanat jelent meg a jobb szemem sarkában, az alsó szemhély külső felületén! Érdeklődnék, hogy ez szemárpa-e, vagy ha nem akkor mi? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel, Csürhés Máté

        WEBBeteg szakértő válasza a szemészeti panasz témában

        Tisztelt kérdező! Műszeres vizsgálat nélkül csak a leírás alapján erről pontosan nem lehet nyilatkozni. Valóban szemhéjárpa a leggyakoribb, de lehet, hogy a szempillák töve gyulladt be. Érdemes lenne szemészeti szakrendelést felkeresni, mert akár ez akár az a baj ott kaphat hathatós segítséget (párakötést, megfelelő antibiotikumokat) vagy ha szükséges a kis cysta steril megnyitása is elvégezhető.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-24 15:03:37; Megválaszolva: 2010. február 24., 15:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés