• szemészeti probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktornő! A kérdésem a következő lenne, 2 napja be van pirosodva a szemem a ez egy esti könnyezéssel kezdődött, ami szinte kicsipte a szem környékét alatta a bőr meg van duzzadva, ki van száradva, annyira, hogy ráncos a bőröm, viszket is piros eres a szemgolyóm egyébként magas vérnyomásom van, amire gyógyszert szedek.állandóan könnyezik ez is régi dolog, különösebben nem fáj, csak nagyon csúnya. mükönnyel is probálkoztam, de eddig nem változott semmit.

        WEBBeteg szakértő válasza a szemészeti panasz témában

        Tisztelt kérdező! A kérdésben szereplő panaszok szerteágazóak. A 2 napos anamnézis melletti bepirosodás, intenzív könnyezés, duzzadt, viszkető bőr leginkább allergiás jellegű elváltozásra utal. Az régebb óta tartó fájdalmatlan könnyezés hátterében állhat enyhe szemhéjszéli gyulladás, száraz szem szindróma stb. Ha nem szűnnek meg a panaszok érdemes lenne szemészeti szakrendelést felkeresni és a kiváltó okot pontosan tisztázni.


        Dr. Papp Júlia, szemész
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-18 21:28:01; Megválaszolva: 2010. február 18., 21:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: