• műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Júlia!

         

        Köszönöm gyors válaszát.

        A segítségét abban kérném, hogy mi az eljárás menete beleértve a bürökratikus dolgokat is.

        Hova fordulhatok térítésmentes kezelésért és milyen egyéb lehetőségek állnak még a rendelkezésemre?

         

        Köszönettel:

         

        Martin

        WEBBeteg szakértő válasza a árpa témában

        Tisztelt kérdező! Az árpa miatti beavatkozást a társadalombiztosított beteg esetén az OEP teljesen finanszírozza. Az átlagos menete a dolgoknak az, hogy a szemészeti ambuláns vizsgálat után a kisműtétre előjegyzési időpontot kap a beteg. Általában "egynapos" beavatkozásként, rövid betegfelügyelet után a műtétet végző intézményből hazamehet a beteg. Mivel a műtött szemre kötés kerül aznap a gépkocsi stb. vezetés nem biztonságos - emiatt más módon kell megoldani a hazajutást. Megfelelő utókezelés szükséges még ambulánsan, hogy lehetőleg ne újuljon ki ez a betegség.


        Dr. Papp Júlia, szemész
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Pintér Olivér
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-14 17:17:32; Megválaszolva: 2010. február 14., 17:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: