• Szemészet.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm a Tisztelt Orvosokat. A jobb szememmel ha jobbról lentröl elnézek balra felfelé, függöleges irányú barna vékonyszállat látok, melynek az alsó végén barna ponttal végzödik.Elég gyors mozgású ez a jelenség.Ezt most vettem észre autóvezetés közben. Most németországba lakom, van betegbiztosításom ittkint forduljak orvoshoz? Köszönöm szépen önzetlen fáradozásukat, mely ittkint hasonló webes oldalon már némi pénzért dolgoznak. 15.- 30.- 45.-euróért

        WEBBeteg szakértő válasza a látászavar témában

        Tisztelt kérdező! A hirtelen szemmozgásokat követő úszkáló pontszerű és vonalas homályok általában az üvegtesti térben előforduló rosttöredezettség, egyenetlenség. Ez a jelenség a természetes "öregedés" folyamatának részjelensége. Néha már 25-30 évesek körében is jelentkezhet. Bő folyadék és vitamin fogyasztással mérsékelni lehet a homályok megjelenésének ütemét. Ha intenzitásuk, számuk jelentősen fokozódik és zavaróvá válik érdemes szemészeti szakrendelést felkeresni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-09 21:23:33; Megválaszolva: 2010. február 09., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: