• Vakság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        annyit szeretnék kérdezni hogy a lányom most 8 éves.Sajnos  úgy született hogy a bal szemére teljesen vak.a beteg száma k/1.voltunk pesten ott azt mondták nem lehet rajta segíteni.több év óta újra neki kezdtem a keresgélésnek hogy hátha van remény.kérem ha van megoldás kérem segítsenek! sokféle vizsgálaton átmentünk.volt 1 évig letakarva a szeme de hasztalan volt.volt kopony ct mr mind negatív volt.elektromos impulzusokat is vezettek az agyába de semmi.előre is köszönm! szalai szilvia

        WEBBeteg szakértő válasza a vakság témában

        Tisztelt kérdező!


        A besorolási kód sajnos kevés számomra a betegség beazonosítására. Kérném a vakság oki diagnózisát is leírni: ideghártya probléma, látóideg vagy fejlődési rendellenesség? Továbblépésről csak ekkor tudnék bármit mondani.

        Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész


        Dr. Papp Júlia, szemész
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2009-07-22 08:43:36; Megválaszolva: 2009. július 22., 08:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: