Szemgyulladás

Kedves Doktornő!

Azt szeretném még kérdezni, hogy az ilyen jellegű gyulladásnál mennyire sűrgös, hogy szemészhez menjek. Szemromlást nem tapapsztaltam, "csak" fejfájást, gyengülő szemfájással. Akihez mennék, sajnos még 2 hétig szabin lesz. Ön szerint ráér még?

Üdvözlettel: Emese

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szemgyulladás témában

Kedves kérdező!

A fejfájás miatt is érdemes lenne lépéseket tenni a kivizsgálás terén. Szemészeti szempontból sajnos vannak olyan gyulladások, melyek fájdalmat okozhatnak még akkor is ha a gyulladás nincs az optikai tengelyben, tehát a látást szerencsére nem zavarja. Megnyugtató lenne még 2 héten belül is megnézetni a szemet, ha szükséges a gyorsan elkezdett gyulladáscsökkentő kezelés sokat segítene.Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész

Dr. Papp Júlia, szemész
Kérdés: 2009. július 13., 08:49; Megválaszolva: 2009. július 13., 08:49
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Látási problémák
Glaukóma és más gyógyszerek
Hegesztési szemgyulladas
hátsó kérgi homályok
Fehér pötty a vízvonalon