• Mi lehet a baj a szememmel?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        KEDVES DR.NŐ

        KB:FÉL ÉVE KEZDÖDÖTT,SZAGOKTÓL ILLATOKTÓL,HA FÖZÖK,HA FÚJ A SZÉL,A NAPSÜTÉSTŐL VÉGEM VAN-ISZONYÚAN FOLYIK A SZEMEM,ÉS CSAK AKKOR JOBB,HA JÓ ERŐSEN NYOMKODOM A SZEMEMHEZ A PAPÍRZSEPKENDŐT.OFOTÉRTNÁL VOLT EGY VIZSGÁLAT,0,5-ÖS SZEMÜVEGET HORDTAM,DE ATTÓL SEM JÓ,EZEK A TÜNETEK VANNAK-HIDEG ÉRZET,MARÓ,ÉS SOKSZOR KÖNNYBE VANNAK A SZEMEIM,NÉHA HOMÁLYOS A LÁTÁSOM.

        TISZTELETTEL ÉS KÖSZÖNETTEL VÁROM VÁLASZÁT

        ui:LÉTEZIK,HOGY A PAJZSMIRIGY TÚLTENGÉS OKOZZA???MERT AZ VAN ,MI LEHET ENNEK A LEGROSSZABB VÉGE????????????

        KÖSZÖNETTEL  ÁGNES

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező!


        Azon betegek akiknek "túlműködik" a pajzsmirigye általában rendszeres szemészeti gondozás alatt szoktak állni. A szemészeti tünetek a pajzsmirigy hormon szinttel arányosan, de néha ettől függetlenül is jelentkezhetnek, rosszabbodhatnak, akár javulhatnak is!
        A könnyezés mellett gyakori a szemmozgás zavar, kettőslátás stb.
        Nagyon fontos szemészeten ellenőriztetni, mert általában érzékenyebb szokott lenni a szemük a környezeti, kémiai ingerekre. Gyulladáscsökkentő szemcsepp, esetleg műkönny zselé vagy a szaruhártya hámját tápláló zselé használata válhat szükségessé.

        Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-10 10:06:53; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: