Beszükült látás

 Kedves Doktornő Januárban kezdödött, hogy a szememmel nem láttam rendesen egy 20, 25 percig azota már kb hatszor megismétlödött körbe csak homályosan látok ilyenkor elöfordul hogy csak az egyik szemem csinálja ezt voltam ideggyógyászaton, szemészeten belgyógyászaton de nem találtak semmit Pont a mai délelött is megismétlödött. Válaszát elöreis köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a beszűkült látás témában

Tisztelt kérdező!


A leírt panaszok hátterében az ideghártya nem megfelelő vérellátása állhat. Fontos lenne tudni, hogy a belgyógyászaton és neurológián milyen vizsgálatokat végeztek, miket zártak ki. Milyen a vérnyomás, nyaki erek UH vizsgálata stb.
Szemészeti szempontból a szemnyomás nagyon fontos, a szemfenéki erek állapota és a látótér vizsgálat eredménye.
Az is lényeges, hogy a látótér középső részén teljesen éles a kép? Csak a periféria homályosodik el, vagy válik töredezetté?

 

Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész

Kérdés: 2009. június 08., 10:24; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:41
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Begyulladt szem
Könnytő lévő pötty
Lüktető villogas a szemben
Elocom kenőcs és zöldhályog
Mennyire lehet komoly baj?