• Szemprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2 napja jobb szemem előtt mozgó fekete foltok jelennek meg, amelyek időnként változtatják alakjukat. Néha a jobb szemzugban felvillanások történnek. Mi lehet az ok, sürgős-e orvoshoz mennem, vagy várhatok, amíg kapok szabadságot a munkahelyen?

        WEBBeteg szakértő válasza a folt villanás témában

        Tisztelt kérdező!


        Ha napjában több alkalommal is jelentkezik ez a felvillanás, szemmozgásra fokozódik akkor feltétlenül érdemes lenne jelentkezni a szemészeten. Sajnos ezeknek a tüneteknek a hátterében - az egyszerű, látást nem veszélyeztető kórképek mellett - állhat az ideghártya szakadása esetleg kezdődő leválása is! Ez a kórkép veszélyezteti a látást és csak műszeres vizsgálat segítségével zárható ki.
        1-2 napon belül feltétlenül érdemes lenne felkeresni a szemészetet - ha másképp nem megy esetleg az ügyeletet.
         

        Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész


        Dr. Papp Júlia, szemész
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-04 17:42:20; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: