• Szemhéjgyulladás-sokadik

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr.Papp Júlia! Elnézést az ujbóli zavarásért. Az előző kérdésemre még nem kaptam választ. Azt kérdeztem hogy esetleg felkereshetném-e személyesen is, de semmi gond ha nem én teljesen megértem.Ha nem gond akkor még kérdeznék egyet akkor igy interneten keresztül.Szóval amikor felirták nekem a tobradex szemkenőcsöt akkor az ambulánslapra azt irták hogy a szemhéjszélek vonalán számtalan cysta.Ön irta erre hogy a cysta az a ha a szemhéj szélén lévő mirigyek elzáródnak, végük kitágul és a termelt nedv benne marad.Na szóval ezzel az a problémám hogy pár napja elkezdett ezekből ürülni ez a nedv..Néha csak annyit látok hogy kijön azokból a mirigyekből egy kis váladék és ha egy kicsit "megnyomom" szemhéjszélemet többől is jön kifelé.. Most nem tudom hogy ez most jó jel? Gondolom igen mert azok a mirigyek is a szemhéjszélemnél egyre elfogadhatóbb méretüek lesznek..Vagy rosszul gondolom? Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a szemhéjgyulladás témában

        Tisztelt kérdező!


        Sajnos az év végéig biztosan nem fogok aktívan dolgozni, így nem tudok beteget vizsgálni sem.
        Amint Ön is írta a gyulladásmentes cysták kiürülése nagyon jó jel, mert jelzi, hogy kezd helyreállni a mirigyek természetes váladék termelődési ritmusa. Óvatosan nyomkodja, préselje ki belőle a nedvet, nehogy begyulladjon a mechanikus irritáció miatt nehogy gond legyen.
        Jó egészséget kívánok,

         

        Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész


        Dr. Papp Júlia, szemész
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-27 10:22:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon