• Látótér 3

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Papp Júlia Doktornő!

        Ismét köszönöm segítőkész válaszát! Nem voltam még MRI-n, ami azt illeti csak egy hónap múlva van időpontom az endokrinológushoz(első alk.). Ön szerint indokolt lenne az MRI, hátha az agyalapi mirigy a ludas? Ha nem küld el az endokrin.orvos kérjem esetleg a háziorvost?

        Köszönöm szépen segítségét!

        Üdvözlettel: Gabriella

        WEBBeteg szakértő válasza a MRI vizsgálat témában

        Kedves kérdező!

        Részemről feltétlenül javasolnám a vizsgálatot. Az egyik szakember biztosan elő fogja jegyeztetni.

        Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész


        Dr. Papp Júlia, szemész
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-04 23:06:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 08:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: