Látótér 3

Kedves Papp Júlia Doktornő!

Ismét köszönöm segítőkész válaszát! Nem voltam még MRI-n, ami azt illeti csak egy hónap múlva van időpontom az endokrinológushoz (első alk.) . Ön szerint indokolt lenne az MRI, hátha az agyalapi mirigy a ludas? Ha nem küld el az endokrin.orvos kérjem esetleg a háziorvost?

Köszönöm szépen segítségét!

Üdvözlettel: Gabriella

WEBBeteg Szakértő válasza MRI vizsgálat témában

Kedves kérdező!

Részemről feltétlenül javasolnám a vizsgálatot. Az egyik szakember biztosan elő fogja jegyeztetni.Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész

Kérdés: 2009. április 04., 23:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 08:36
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Homályos látás
Tisztelt Doktor Úr! A problémám 4-5 napja kezdődött, amikor a napon fehérrel festettem a kerítést. Egyből ezután jöttek ki a tüneteim, nem telt el...
Zoldhalyog
Tisztelt Doktor Úr! 6 éve lett lézeres szemütétem egy egyszer mert a doktor nő 28 as szemnyomast amit azóta csepegtetek és 14 re levitte az...
Szaruhártya hegesedés
Tisztelt Doktor Úr! Németországban élek életvitelszerűen. Egyik alkalommal erős fertőzés ütötte fel a fejét a bal szememen, melyre először az...
Felső szemhéj rángása
Tisztelt Doktor Úr! Egy kemény megfázásos időszak után, 2 napja váratlanul remegni kezdett a jobb felső szemhéjam. Csak mikorremegésekről van szó...
Gyermek szembetegség (árpára...
T.Doktor Úr! Lányom 4 éves. Mindkét szemén a felső szemhéjon árpa jellegű gyulladás alakult ki több,mint 8 hónapja. Gennyes volt, az egyik ürült...