Szemprobléma

Kedves Dr.Papp Julia! Bár multkor azt igértem hogy utoljára zavarom még egy kérdésem lenne sajnos.Én vagyok aki roaccutant szed és szemhéjgyulladása van. Az lenne a kérdésem hogy hogy lehetséges az hogy bár a tobradex kenőcs használatával de semmi látható tünete nincs a szemhéjgyulladásomnak nem viszket a szemem nincsenek kis pörsenések de a szempillám hullik..nagyon aggaszt már ez..másik kérdésem hogy a tobradex kenőcs használatának hosszu távon (kb fél éves használat meg ugye gondolom a roaccutan befejezése után is használni kellesz még 1-2 hónapig) nincs kéros hatása? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szemhéjgyulladás témában

Tisztelt kérdező!

A Tobradex kenőcs a gyulladást és annak tüneteit hivatott megszüntetni. Sajnos vannak mellékhatásai, de kenőcs formájában alkalmazva minimális. Érdemes csak akkor használni, amikor kifejezett tünetei vannak, panasz mentes időszakban csak nagyon minimális mennyiségben vagy akár rövid szünetet is tarthat. A szempillák tekintetében pedig türelem.

Tisztelettel: Dr. Papp Júlia

Kérdés: 2009. március 09., 09:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 09:49
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Szem probléma, Csipásodás
Körülbelül 3éve jelentkezett elöször a probléma , csak a bal oldali szememnél,hogy fáradt volt, fájt, sokat dörzsöltem, illetve egész nap...
Szem
Tisztelt Hölgyem/Uram! A jobb szemem szélén, az orrom felöl található egy viszonylag nagy, gennyes dudor, illetve a bal szemem alatt és szemhéjamon...
Szemprobléma
Kedves Doktornő! Bizonyára emlékszik rám egy időben elég sokszor irtam, én vagyok az aki roaccutant szedett és szemhéjgyulladás alakult ki nála. Az...
Szemhéjgyulladás-sokadik
Kedves Dr.Papp Júlia! Elnézést az ujbóli zavarásért. Az előző kérdésemre még nem kaptam választ. Azt kérdeztem hogy esetleg felkereshetném-e...
Újabb kérdés Dr Papp Juliához
Kedves Doktornő! Nagyon köszönöm eddigi válaszait.Én kérdeztem a roaccutan gyógyszer és szemhéjgyulladással kapcsolatban. Még egy kérdésem...