• Szemprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Papp Julia!Bár multkor azt igértem hogy utoljára zavarom még egy kérdésem lenne sajnos.Én vagyok aki roaccutant szed és szemhéjgyulladása van.Az lenne a kérdésem hogy hogy lehetséges az hogy bár a tobradex kenőcs használatával de semmi látható tünete nincs a szemhéjgyulladásomnak nem viszket a szemem nincsenek kis pörsenések de a szempillám hullik..nagyon aggaszt már ez..másik kérdésem hogy a tobradex kenőcs használatának hosszu távon(kb fél éves használat meg ugye gondolom a roaccutan befejezése után is használni kellesz még 1-2 hónapig) nincs kéros hatása?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a szemhéjgyulladás témában

        Tisztelt kérdező!


        A Tobradex kenőcs a gyulladást és annak tüneteit hivatott megszüntetni. Sajnos vannak mellékhatásai, de kenőcs  formájában alkalmazva minimális. Érdemes csak akkor használni, amikor kifejezett tünetei vannak, panasz mentes időszakban csak nagyon minimális mennyiségben vagy akár rövid szünetet is tarthat. A szempillák tekintetében pedig türelem.


        Tisztelettel:  Dr. Papp Júlia


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-09 09:20:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés