Mi lehet ez a csomó a szememen? 2.

Tiszteletem, köszönöm válaszát.

Úristen, én félek. De javult, mert mondom eleinte fájt mikor megnyomtam, és 2 napja pedig már nem fáj.
Akkor az jó?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szemárpa témában

Tisztelt kérdező!

Természetesen a fájdalom csökkenése valóban a gyógyulás jele, "jó". De a szemhéj árpa jellegzetessége, hogy mérséklődnek a gyulladásos jelek, de nem tud magától teljesen megszűnni. A kis gyulladás mentes csomó sokáig megmaradhat.

Tisztettel: Dr. Papp Júlia

Kérdés: 2009. február 01., 14:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 09:01
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Árpa már egy éve.
Kedves Doktornő! A problémám tavaly áprilisban kezdődött. Műtéttel eltávolítottak 2db betokosodott árpát a külső szemhéjamról, varratszedés...
Ez a bogyó a szememen 3.
Elmentem háziorvosomhoz, mert megis betegedtem, és megmutattam neki a szememet, megnézte és azt mondta hogy ezzel nemkell foglalkozni. Nem nagy csomó...
Szemhéjárpa
Tisztelt DR! A szememről a gyulladás lement, de az árpa a szemhéjon belül betokosodott. (Toborex csepp, Tetran kenöcs) Egyszer már kifakasztották...
Szemárpa
Szeretném megkérdezni Önöktől, hogy külső szemárpa esetén, mikor a szemhéjon található egy kis dudor, ami alig észrevehető, milyen módszerek...