• Szemprobléma 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Köszönöm szépen gyors válaszát.Még egy kérdésem lenne ami csak most vetődött fel bennem:)Hogy ha roaccutant szedek(ami ugye nagy dózisu A vitamin és ez okozza végülis a szemhéjgyulladásomat) akkor nem káros az hogy még A vitamin olajjal is kenem a szemhéjszélemet?Másik kérdésem hogy Ön szerint ezt a kezelést még az egész kura alatt alkalmaznom kellesz vagy rendbejön ettől?A harmadik pedig az lenne hogy kontaklencse viselése ez idő alatt tilos?ugyanis sajnos szemüveges vagyok a kontaklencsét birná a szemem..Persze mostanság inkább a szemüveget részesitem előnyben csak ugy alkalomadtán gondoltam..Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a szemhéjgyulladás témában

        Tisztelt kérdező!


        Az A vitamin olajos áttörlés a kitisztítás miatt fontos. A kenőcsös kezelést a kúra alatt érdemes legalább esténként folytatni, ha intenzívebb a gyulladás akkor naponta több alkalommal is lehet. A kontaktlencse viselését nem ajánlják a kezelés alatt, mert a szaruhártya  kiszáradásra hajlamosabb és akkor fertőzésekkel, irritációra is érzékenyebb.


        Tisztelettel:

         Dr. Papp Júlia

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-16 20:08:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: