• Könnyes szem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon sokat könnyezik a szemem. Milehet az oka?(cukorbeteg vagyok) Köszönettel F. István

        WEBBeteg szakértő válasza a könnyes szem témában

        Tisztelt kérdező!

        Komplett szemészeti vizsgálat lenne szükséges az ok felderítésére. Mivel a legegyszerűbb irritációtól a súlyosabb gyulladásos reakcióig, allergia stb. lehet az ok. Különösen fontos az Ön esetében, mivel a háttérben cukorbetegség áll: a szaruhártya érzékenysége változhat,  szemhéj szél krónikus gyulladás, mélyebb részek irritációja.

        Tisztelettel:

         Dr. Papp Júlia szemész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-29 21:15:49; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 15:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés