Glaucoma

Tisztelt Doktornő! Köszönöm szépen a válaszát. Még annyit szeretnék tudni, hogy a homályos, celofán szerű látás el fog-e múlni a szememről. A műtét óta nem mentem vissza dolgozni és attól félek, hogy a napi 8-10 óra monitor előtti munka csak rontani fog a helyzeten. Segítségét előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza glaucoma témában

Kedves kérdező!

Jó minőségű új fajta monitor előtt, megfelelő feltételekkel (műkönny használat, pihentetés, szünetek közbe iktatása, megfelelő távolság a képernyőtől stb.) Esetleg szűrővel ellátott szemüveg viselése mellett elméletileg nem valószínű, hogy romolna a helyzet.

A cellofán szerű panaszok a kiváltó októl függően van amikor mérséklődik, de inkább az a gyakoribb, hogy megmarad.

Jó egészséget és boldog Új Évet!

Tisztelettel:

Dr. Papp Júlia

Kérdés: 2009. január 01., 15:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 14:14
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Homályos látás, szemfáradtság
Dioptria kérdés
Látásromlás oka így tisztázható?
Áttetsző dudor a szemfehérjén
Látási problémák