Szemüvegkarc

Tisztelt Doktor úr! Akkor azt mondja, hogy ezek a hajszálkarcok nem befolyásolják a latást a kesőbiekben? Nagyon nem szeretnem, ha romlana, főleg nem ilyen miatt.. másfél hónapról van szó amíg nem lesz új. http: //kepkezelo.com/images/599nqyq7188p4xbm79x9.jpeg Erről lenne szó.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Cserháti Zoltán válasza szemüveg, karcolás témában

Kedves Uram!

A mellékelt kép alapján nem beszélhetünk "durva" karcolásokról. Ilyen rövid idő alatt - véleményem szerint - nem fog romlani a látóélesség.

Üdvözlettel,

Kérdés: 2020. december 29., 19:21; Megválaszolva: 2021. január 01., 09:42
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Hajszál karc a szemüvegen?
Tisztelt Doktor Úr/Nő A tengapi nap folyamán véletlen megkarcoltam a szemüvegem, ami természetes fényben nem látszik, ha átvilágítok rajta...
Dioptria kérdés
Karcos szemüveg
Tisztelt doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy tegnap a macskám vegig karcolta a szemüvegem a körmeivel.. Maga a karc ha felveszem a...
Szemüveg vagy kontaktlencse...
Tisztelt Doktor úr! Szemüveges vagyok már gyerekkorom óta, az utóbbi időben mindig az egyik ismertebb nagy optikai hálózatnál veszek szemüveget...
Szem javulás/romlás?
Kedves Doktor Úr/Nő A probléma a következő, az utobbi másfél évben voltam optikusnál, másfel hete pedig szemészeten es a két mért adatot nem...