Szemüvegkarc

Tisztelt Doktor úr! Akkor azt mondja, hogy ezek a hajszálkarcok nem befolyásolják a latást a kesőbiekben? Nagyon nem szeretnem, ha romlana, főleg nem ilyen miatt.. másfél hónapról van szó amíg nem lesz új. http://kepkezelo.com/images/599nqyq7188p4xbm79x9.jpeg Erről lenne szó.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Cserháti Zoltán válasza a szemüveg, karcolás témában

Kedves Uram! A mellékelt kép alapján nem beszélhetünk "durva" karcolásokról. Ilyen rövid idő alatt - véleményem szerint - nem fog romlani a látóélesség. Üdvözlettel,

Kérdés: 2020. december 29., 19:21; Megválaszolva: 2021. január 01., 09:42
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Begyulladt szem
Könnytő lévő pötty
Lüktető villogas a szemben
Elocom kenőcs és zöldhályog
Mennyire lehet komoly baj?